Presentació del llibre “Manifiesto por una izquierda digital” a Palma

La Fundació Gabriel Alomar ha organitzat la presentació del llibre “Manifiesto por una izquierda digital”. L’acte ha tingut lloc a la llibreria Agapea de Palma. L’esdeveniment ha comptat amb la participació d’un dels autors, César Ramos Esteban, així com de Francesc Antich, president d’honor de la Fundació.

Els autors i el contingut del llibre

El llibre, escrit per José Moisés Martín Carretero i César Ramos Esteban, tracta la revolució digital i les seves conseqüències en la societat actual. Els autors ofereixen una reflexió sobre com l’esquerra i el progressisme poden adaptar-se a aquests canvis. A través d’una visió equilibrada, el llibre aborda tant els aspectes positius com negatius de la digitalització.

Perspectives sobre el canvi digital

Martín Carretero i Ramos Esteban examinen els efectes de la digitalització en àmbits clau com el treball, el consum i el govern. També discuteixen l’impacte en la comunicació, proposant estratègies per afrontar aquests reptes de manera efectiva. El llibre posa èmfasi en la necessitat d’una transició conscient cap a un futur digital més just.

Els autors i les seves trajectòries

José Moisés Martín Carretero és un economista espanyol amb una àmplia trajectòria en mitjans de comunicació. Ha col·laborat amb El País, Cadena Ser, ElDiario.es, La Sexta i RTVE. Per la seva banda, César Ramos Esteban és un enginyer tècnic industrial i polític que ha estat diputat al Congrés. A més, és conegut per les seves publicacions sobre transformació digital, com el seu llibre anterior “Democracia Hacker”.

Conclusions de l’acte

Durant la presentació, es va posar en relleu la importància de mantenir un diàleg sobre el futur digital des d’una perspectiva progressista. Els autors van destacar la necessitat de trobar un equilibri entre utopia i distopia per garantir que la digitalització beneficiï el conjunt de la societat.

La Fundació Gabriel Alomar continua impulsant esdeveniments que fomenten la reflexió crítica i el debat sobre temes d’actualitat, com la transformació digital.

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com

    Cart